videoer om feil ved båtrampe
Opplæringsprogrammer

Båtrampe svikter

Vi snakker mye om båtrampeetikette, teknikker for å "få det riktig" , planlegging fremover og generelt gjøre hele prosessen så smidig, profesjonelt utseende og stressfri som mulig.

båtramper

Det sier seg imidlertid selv at folk ofte tar feil, og når dette skjer kan det være både komisk, lærerikt og direkte skummelt å se på. Nedenfor deler vi noen lenker til populære YouTube-eksempler på hva du ikke bør gjøre når du lanserer båten ned en rampe. Vi håper du synes det er underholdende og kanskje lærer noe i prosessen mens du holder på, la oss innse det, ingen ønsker å bli vist på en av disse videoene.

Videoer om feil ved båtrampe

Reddit har også et bredt utvalg av feil ved lansering av pontongbåter

videoer om feil ved båtrampe

Tips for lansering av båtrampe

Hvis du ikke ønsker å ende opp på en av disse utstillingshjulene som ikke er i båt, hvorfor ikke sjekke ut noen av våre nyttige båtrampeartikler som gir gode tips og råd om sjøsetting som en sesongproff, slik at du kan gjøre dagen din på vannet like morsom og så hyggelig som mulig.

Finn båtramper i savvy navvy båt-app

Så nå har du undersøkt hva du ikke bør gjøre og lese deg opp om hva du bør gjøre, det er på tide å komme i gang! Bruke savvy navvy app for å finpusse GPS-posisjonen din og søke rundt etter båtrampeikonet for enkelt å se rampene nærmest deg.

savvy navvy , båtappen som samler all viktig marin informasjon på ett sted. Med globale kart, vind- og værmeldinger, tidevannsgrafer, GPS-sporing, automatisk værruting og informasjon om marina og ankerplass. Det er som Google Maps for båter.

Inspirert til å komme på vannet? Start din gratis prøveversjon i dag.