Kurs å styre nå tilgjengelig med savvy navvy
Funksjoner

Kurs å styre nå tilgjengelig med savvy navvy

savvy navvy er den første alt-i-ett-løsningen for marin navigasjon for seilere over hele verden. Fra og med i dag vil våre medlemmer få en anbefalt kurs å styre (CTS) når de plotter ruter med savvy navvy . En funksjon som utgjør den første fasen av vårt tidevannsintegrasjonsprogram.

Kurs for å styre er den første fasen av vårt integreringsprogram for tidevann. Vi har integrert oppdaterte og nøyaktige tidevannsdata fra anerkjente kilder, kryssjekk med almanakker og rådført oss med erfarne seilere. Målet vårt var å ikke bare utføre kurset for å styre beregninger for deg, men også å finne den beste måten å vise dem på en omfattende, men intuitiv og brukervennlig måte. Vårt veiledende prinsipp er fast, for å gjøre sikker og grundig passasjeplanlegging så tilgjengelig som menneskelig (eller skal vi si, algoritmisk) mulig.

— Stefanos Mousafeiris - isochrones guru, savvy navvy utvikler.

Hvordan plotte en rute med savvy navvy

For å plotte en rute, logg inn på kontoen din og slipp en nål der du ønsker å starte ruten og en nål der du vil avslutte. I løpet av sekunder, savvy navvy vil beregne en rute, tar hensyn til sanntidsvind, kartlagte farer og tidevannsstrømmer.

Prøv forskjellige ruter med vår fire dagers værmelding

Ruten du plotter kan justeres med vår fire dagers værmelding, som gjør at du raskt kan velge den beste tiden å forlate marinaen, slik at du kommer til destinasjonen i tide og/eller får mest mulig ut av seiltiden din på vannet.

Vi har jobbet med tidevannsintegrasjon en stund, ettersom det er et viktig navigasjonselement for våre fellesskapsmedlemmer, og vi kunne ikke vært mer glade for å slippe denne funksjonen i dag. CTS er bare den første fasen av vår tidevannsintegrasjon; vi har mange flere spennende kunngjøringer som kommer. Innføringen av CTS sammen med planene våre om å lansere betaversjonene av våre Android- og iOS -apper i de kommende månedene vil være en spillveksler for brukerne våre.

— Jelte Liebrand - Grunnlegger ved savvy navvy

Prøve savvy navvy gratis

Vi skjønner at noen ganger er det fint å prøve før du kjøper. Den gode nyheten er at du kan prøve " google maps for boats " savvy navvy gratis, med alle funksjoner, før du oppgraderer til fullt medlemskap. registrer deg på vår gratis prøveperiode for å begynne å planlegge ruter i dag!

Inspired to get out on the water? Try savvy navvy free today.

Latest News